phpinfo();die(); Mädarõika adžika - Hoidised - Köök

Mädarõika adžika

  • 4
  • 15 min
  • 0 vaatamist
Google+
Adžika sobib imehästi lihatoitude kõrvale!

Valmistamine

1. Lõika küüslauk, porgand, seller ja mädarõikajuur väiksemateks tükkideks. Lisa neile toiduõli ja purusta segu saumiskeris.

  • küüslauguküüs 1 tk,
  • porgand 1 tk,
  • sellerivars 1 tk,
  • mädarõikajuur 3 cm,
  • õli 2 spl

2. Lisa purustatud tomatid ja maitseained ning purusta ühtlase massini. Vajadusel lisa äädikat, soola või suhkrut maitse järgi. Lase külmkapis maitsestuda.

  • petersell (hakitud) 1 peotäis,
  • tomat 200 g,
  • petersell (hakitud) 1 peotäis,
  • paprika 1 tk,
  • äädikas 1 spl,
  • tabasco kaste 1 tl,
  • sool, pipar 1 näpuotsatäis

Koostis

  • äädikas 1 spl
  • küüslauguküüs 1 tk
  • mädarõikajuur 3 cm
  • õli 2 spl
  • paprika 1 tk
  • petersell (hakitud) 2 peotäis
  • porgand 1 tk
  • sellerivars 1 tk
  • sool, pipar 1 näpuotsatäis
  • tabasco kaste 1 tl
  • tomat 200 g

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud