phpinfo();die(); Marineeritud kurgid - Hoidised - Köök

Marineeritud kurgid

  • 6
  • 8 t
  • 0 vaatamist
Google+
Marineeritud kurgid, mida saab juba järgmisel päeval maitsta!

Valmistamine

1. Pese kurgid ja lõika ääred. Aseta kurgid kaussi.

  • kurk 1 kg

2. Lisa pressitud küüslauk, sool, pipar, hakitud till, koriander ja nelk. Lisa äädikas segatud suhkru ja soolaga. Vala peale gaseeritud vesi. Aseta kurgid külmkappi 8ks tunniks.

  • küüslauk 1 tk,
  • till 1 pakk,
  • koriander 1 pakk,
  • äädikas 40 ml,
  • sool, pipar 1 näpuotsatäis,
  • suhkur 10 g,
  • meresool 25 g,
  • nelk 5 tk,
  • gaseeritud vesi 1 l

3. Serveeri.

Koostis

  • äädikas 40 ml
  • gaseeritud vesi 1 l
  • koriander 1 pakk
  • kurk 1 kg
  • küüslauk 1 tk
  • meresool 25 g
  • nelk 5 tk
  • sool, pipar 1 näpuotsatäis
  • suhkur 10 g
  • till 1 pakk

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud