phpinfo();die(); Õuna-tomati adžika - Hoidised - Köök

Õuna-tomati adžika

  • 4
  • 1 t 20 min
  • 0 vaatamist
Google+
Mahe Gruusia köögi hitt!

Valmistamine

1. Koori tomatid ja haki tükkideks, haki ka küüslauk, paprikat ning tsillikaun. Peenesta riiviga porgand.

  • porgand 4 tk,
  • paprika 1 tk,
  • tomat 400 g,
  • tšillikaun 1 tk,
  • küüslauguküüs 3 tk

2. Hauta köögivilju tasasel tulel tund aega. 10 min enne keetmise lõppu lisa küüslauk ja viilutatud õunad.

  • küüslauguküüs 3 tk,
  • õun 3 tk,
  • oliiviõli 200 ml

3. Võta pott tulelt, puista adžika hulka hakitud sarapuupähkleid. Lase enne purki panemist jahtuda. Hoia külmas.

  • sarapuupähklid 1 peotäis

Koostis

  • küüslauguküüs 6 tk
  • oliiviõli 200 ml
  • õun 3 tk
  • paprika 1 tk
  • porgand 4 tk
  • sarapuupähklid 1 peotäis
  • tomat 400 g
  • tšillikaun 1 tk

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud