phpinfo();die(); Seenehautis talveks - Hoidised - Köök

Seenehautis talveks

  • 4
  • 45 min
  • 0 vaatamist
Google+
Võib panna purki ja avada talvel, kuid võib nautida ka kohe! Imelihtne ja maitsev seente valmistamise viis!

Valmistamine

1. Riivi porgand, haki sibul ja seened. Pane või pannile, sulata ja lisa porgand sibulaga, prae 3 minutit, siis lisa seened.

  • porgand 1 tk,
  • sibul 1 tk,
  • šampinjonid või austerservikud 450 g,
  • Tere Või 82% 30 g

2. Prae veel 7 minutit, lisa sojakaste ja sega, prae kuni valmis.

  • sojakaste 3 spl

3. Kui soovid koha süüa siis serveeri, kui soovid jätta talveks, pane purki!

Koostis

  • porgand 1 tk
  • šampinjonid või austerservikud 450 g
  • sibul 1 tk
  • sojakaste 3 spl
  • Tere Või 82% 30 g

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud