phpinfo();die(); Rabarberimahl - Joogid - Köök

Rabarberimahl

  • 10
  • 40 min
  • 0 vaatamist
Google+
Rabarberimahl kustutab suurepäraselt janu kuumal päeval. Kuna suhkru kogus on väike, siis tuleks mahla hoida külmikus ning tarvitada mõne päeva jooksul.

Valmistamine

1. Koori ja tükelda rabarberid ning pane potti.

  • rabarber 1 kg

2. Koori ja tükelda sidrun ning lisa koos piparmündiga rabarberitele.

  • sidrun 1 tk,
  • piparmünt 1 peotäis

3. Kalla vesi rabarberitele ning tõsta pott tulele. Keeda rabarberid 30 minutit, kuni rabarberid on täiesti pehmed.

  • vesi 2 l

4. Kurna mahl, lisa suhkur ning sega seni, kuni suhkur on sulanud. Jahuta

  • suhkur 3 dl

Koostis

  • piparmünt 1 peotäis
  • rabarber 1 kg
  • sidrun 1 tk
  • suhkur 3 dl
  • vesi 2 l

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud