phpinfo();die(); Kohupiima-marineeritud kurgi dipikaste - Kastmed - Köök

Kohupiima-marineeritud kurgi dipikaste

  • 10
  • 15 min
  • 0 vaatamist
Google+
Dipikaste krõpsude või juurviljade dippimiseks.

Valmistamine

1. Haki marineeritud kurgid väikesteks kuubikuteks.

  • marineeritud kurk 140 g

2. Haki peeneks ürdid.

  • petersell 1 kimp,
  • till 1 kimp

3. Sega omavahel „Tere“ kohupiim, peeneks hakitud marineeritud kurgid ja ürdid. Maitsesta „Rose“ pipra ja soolaga.

  • Tere kohupiim 5,0% 400 g,
  • roseepipar 1 näpuotsatäis,
  • sool 1 näpuotsatäis

Koostis

  • marineeritud kurk 140 g
  • petersell 1 kimp
  • roseepipar 1 näpuotsatäis
  • sool 1 näpuotsatäis
  • Tere kohupiim 5,0% 400 g
  • till 1 kimp

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud