phpinfo();die(); Ananassi-hakklihakaste - Kastmed - Köök

Ananassi-hakklihakaste

  • 4
  • 30 min
  • 0 vaatamist
Google+
Ananassi-hakklihakastet sobib serveerida koos meelepärase pastaga.

Valmistamine

1. Prae pannil hakkliha sibulaga läbi, lisa sool ja pipar.

  • seguhakkliha 250 g,
  • sibul 1 tk,
  • sool,
  • pipar

2. Lisa hakklihale tomatipasta ja sega korralikult.

  • tomatipasta 1 spl

3. Sinna hulka lisa vahukoor, sega. Lisa tunde järgi piima ja seejärel sulatatud juust.

  • Tere piim D vitamiiniga 2,5%,
  • Tere vahukoor 35% 200 ml,
  • Merevaik sulatatud juust 18,5% 100 g

4. Sega nii, et ei jääks sulatatud juustu tükke ja lõpuks lisa ananassi tükid.

  • ananassikonserv 1 tk

Koostis

  • ananassikonserv 1 tk
  • Merevaik sulatatud juust 18,5% 100 g
  • pipar
  • seguhakkliha 250 g
  • sibul 1 tk
  • sool
  • Tere piim D vitamiiniga 2,5%
  • Tere vahukoor 35% 200 ml
  • tomatipasta 1 spl

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud