phpinfo();die(); Kreemjas paprikakaste - Kastmed - Köök

Kreemjas paprikakaste

  • 4
  • 20 min
  • 0 vaatamist
Google+
Mõnusalt kreemine paprikakaste.

Valmistamine

1. Loputa paprikad, eemalda seemned ja lõika viljaliha õhukesteks ribadeks. Koori sibulad ja viiluta õhukestelt.

  • punane paprika 2 tk,
  • šalottsibul 2 tk

2. Sega paprika, sibul ja koor kastrulis. Lase kaane all nõrgal tulel keeda umbes 15 minutit või kuni paprika on täiesti pehme. Mikserda kaste köögikombainis või mikseriga ühtlaseks püreeks. Maitsesta soola ja vähese pipraga. Maitsev küpsetatud kala ja liha juurde.

  • Tere 35% vahukoor 2 dl,
  • sool 0.5 tl,
  • cayenne´i pipar

Koostis

  • cayenne´i pipar
  • punane paprika 2 tk
  • šalottsibul 2 tk
  • sool 0.5 tl
  • Tere 35% vahukoor 2 dl

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud