phpinfo();die(); Maapähklikaste - Kastmed - Köök

Maapähklikaste

  • 2
  • 15 min
  • 0 vaatamist
Google+
Sobib pakkuda aasia toitude juurde.

Valmistamine

1. Loputa kevadsibulad ja haki peeneks. Koori ja haki küüslauk. Loputa tsilli, eemalda seemned ja viiluta viljaliha.

  • kevadsibul 2 tk,
  • küüslauguküüs 2 tk,
  • punane tšillikaun 1 tk

2. Kuumuta kevadsibulad ja küüslauk mõne minuti jooksul rasvaines. Lisa maapähklivõi ja piim. Lase mõni minut keeda. Maitsesta kaste laimimahla, soja ja suhkruga.

  • õli 0.5 spl,
  • maapähklivõi 0.5 dl,
  • Tere piim D vitamiiniga 2,5% 4 dl,
  • laimimahl 0.5 tk,
  • sojakaste 1 spl,
  • suhkur 0.5 spl

Koostis

  • kevadsibul 2 tk
  • küüslauguküüs 2 tk
  • laimimahl 0.5 tk
  • maapähklivõi 0.5 dl
  • õli 0.5 spl
  • punane tšillikaun 1 tk
  • sojakaste 1 spl
  • suhkur 0.5 spl
  • Tere piim D vitamiiniga 2,5% 4 dl

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud