phpinfo();die(); Punane lihapallikaste - Kastmed - Köök

Punane lihapallikaste

  • 6
  • 30 min
  • 0 vaatamist
Google+
Maitsev kaste lihapallidest.

Valmistamine

1. Puhasta ja haki sibul ja küüslauk.

  • küüslauguküüs 2 tk,
  • sibul 1 tk

2. Kuumuta pannil õli ja prae frikadellid, poole peal lisa sibul ja küüslauk.

  • sibul (hakitud) 1 tk,
  • küüslauguküüs 2 tk,
  • Frikadellid 1 pakk

3. Kui sibul klaasjas lisa pannile vesi ja purustatud tomatid. Lase keema ja maitsesta. Sega jahu hapukoorega ja lisa kastmele. Kuumuta keemiseni.

  • vesi 5 dl,
  • purustatud tomatid 400 g,
  • Tere hapukoor 20% 250 g,
  • jahu 3 spl,
  • suhkur 0.5 tl

4. Serveeri kartuli, riisi või köögiviljadega.

Koostis

  • Frikadellid 1 pakk
  • jahu 3 spl
  • küüslauguküüs 4 tk
  • purustatud tomatid 400 g
  • sibul 1 tk
  • sibul (hakitud) 1 tk
  • suhkur 0.5 tl
  • Tere hapukoor 20% 250 g
  • vesi 5 dl

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud