phpinfo();die(); Punaseveinikaste - Kastmed - Köök

Punaseveinikaste

  • 4
  • 20 min
  • 0 vaatamist
Google+
Lihtne kaste sobib erinevatele lihadele.

Valmistamine

1. Pane puljong ja vein keema. Kui kogus on poolevõrra vähenenud, siis maitsesta ja lisa kõik komponendid.

  • punane vein 250 ml,
  • lihapuljongikuubik 150 ml,
  • loorberileht 1 tk,
  • sojakaste 2 tl,
  • mesi 1 spl,
  • Tere Või 82% 50 g,
  • pipar,
  • sool

2. Kõige viimasena lisa valmis segatud tärklis (külma veega). Serveeri kastet erinevate lihadega.

  • maisitärklis 1 tl

Koostis

  • lihapuljongikuubik 150 ml
  • loorberileht 1 tk
  • maisitärklis 1 tl
  • mesi 1 spl
  • pipar
  • punane vein 250 ml
  • sojakaste 2 tl
  • sool
  • Tere Või 82% 50 g

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud