phpinfo();die(); Porgandi-suvikõrvitsa pirukas - Pirukad, küpsetised - Köök

Porgandi-suvikõrvitsa pirukas

  • 4
  • 45 min
  • 0 vaatamist
Google+
Suvikõrvitsa ja porgandiga pirukas mõnusalt juustuse kattega.

Valmistamine

1. Sulata pärmi-lehttaigen toatemperatuuril. Koori, pese porgand. Viiluta see ribadeks.

  • pärmi-lehttaigen 400 g,
  • porgand 200 g

2. Pese suvikõrvits. Viiluta see ribadeks.

  • suvikõrvits 250 g

3. Pane kaussi viilutatud porgandid ja suvikõrvits. Lisa sool,pipar ja oliiviõli. Sega ja lase saadud segul maitsestuda kuni 10 minutit.

  • oliiviõli 1 spl,
  • sool 2 näpuotsatäis,
  • pipar 2 näpuotsatäis

4. Pane sooja küpsetusahi. Kui pärmi-lehttaigen on sulanud, siis rulli see tainarulliga ümaraks, läbimõõt võiks olla kuni 35 cm. Määri ümar lahtikäiv küpsetusvormi põhi oliiviõliga.

  • oliiviõli 1 spl

5. Laota tainas küpsetusvormi. Määri küpsetusvormi laotatud tainas 100g sulajuustuga. Seejärel laota taignale köögivilja segu.

  • Merevaik sulatatud juust 18,5% 100 g

6. Küpseta pirukat eelsoojendatud ahjus 200°c juures kuni 25 minutit.

7. Riivi koorimisnoaga parmesani juust õhukesteks viiludeks.

  • Parmesani juust 100 g

8. Kui porgandi-suvikõrvitsa pirukas on ahjus olnud 25 minutit, siis võta see välja ja puista peale viilutatud parmesani juust. Seejärel küpseta pirukat ahjus veel nii kaua kuni juust on sulanud.

Koostis

  • Merevaik sulatatud juust 18,5% 100 g
  • oliiviõli 2 spl
  • Parmesani juust 100 g
  • pärmi-lehttaigen 400 g
  • pipar 2 näpuotsatäis
  • porgand 200 g
  • sool 2 näpuotsatäis
  • suvikõrvits 250 g

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud