phpinfo();die(); Apelsinikeeks - Pirukad, küpsetised - Köök

Apelsinikeeks

  • 8
  • 1 t 10 min
  • 0 vaatamist
Google+
Soovi korral kata keeks apelsiniglasuuriga, mille saad valmistada omavahel segatud 2 spl apelsinimahlast ja 2.5dl tuhksuhkrust.

Valmistamine

1. Pane ahi 180-kraadile soojenema. Klopi munad koos suhkruga lahti, lisa hapukoor, apelsinide riivitud koor, õli.

  • apelsin 3 tk,
  • muna 3 tk,
  • õli 1 dl,
  • suhkur 180 g,
  • Tere hapukoor 20% 2.5 dl

2. Sega omavahel jahu, küpsetuspulber, vanillsuhkur, sool ja lisa muna-hapukooresegule. Sega läbi ja vala eelnevalt võitatud ja jahuga ülepuistatud keeksivormi.

  • jahu 200 g,
  • küpsetuspulber 2 tl,
  • vanillisuhkur 1 tl,
  • sool 1 näpuotsatäis,
  • Tere Või 82% 1 spl

3. Küpseta keeksi 50-55 min. Lase keeksil natuke jahtuda ja aseta koogialusele. Samal ajal kuumuta potis apelsinimahl ja suhkur, kuni suhkur on sulanud.

  • apelsinimahl 0.5 dl,
  • suhkur 1 spl

4. Tee puutikuga mõned augud keeksile ja vala ettevaatlikult apelsinisiirup kuumale keeksile. Lase täielikult jahtuda.

Koostis

  • apelsin 3 tk
  • apelsinimahl 0.5 dl
  • jahu 200 g
  • küpsetuspulber 2 tl
  • muna 3 tk
  • õli 1 dl
  • sool 1 näpuotsatäis
  • suhkur 1 spl
  • suhkur 180 g
  • Tere hapukoor 20% 2.5 dl
  • Tere Või 82% 1 spl
  • vanillisuhkur 1 tl

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud