phpinfo();die(); Banaani-kirsi muffinid - Pirukad, küpsetised - Köök

Banaani-kirsi muffinid

  • 12
  • 40 min
  • 0 vaatamist
Google+
Maitsvad, pehmed, mahlased muffinid serveeritud kirsikastmega.

Valmistamine

1. Püreesta banaanid kahvliga. Sulata või ja sega purustatud banaanidega.

  • banaan 3 tk,
  • Tere Või 82% 150 g

2. Sega jahu, kaerahelbed, 110 g suhkrut, küpsetuspulber ja noaotsatäis soola omavahel. Sega kõik kokku.

  • jahu 250 g,
  • kaerahelbed 100 g,
  • sool,
  • küpsetuspulber 3 tl,
  • pruun suhkur 150 g,
  • vanillisuhkur 1 tl

3. Määri muffinipesad võiga. Küpseta 200 kraadi juures 30 min.

  • Tere Või 82% 1 spl

4. Lase kirismahl keema, sega juurde tärklis ja 40 g suhkrut. Lõpuks lisa kirsid. Jahuta kaste ja serveeri muffinitega.

  • kirsimahl 200 ml,
  • kirsikompott 1 purk,
  • tärklis 1 spl

Koostis

  • banaan 3 tk
  • jahu 250 g
  • kaerahelbed 100 g
  • kirsikompott 1 purk
  • kirsimahl 200 ml
  • küpsetuspulber 3 tl
  • pruun suhkur 150 g
  • sool
  • tärklis 1 spl
  • Tere Või 82% 150 g
  • Tere Või 82% 1 spl
  • vanillisuhkur 1 tl

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud