phpinfo();die(); Croissant mandlikreemiga - Pirukad, küpsetised - Köök

Croissant mandlikreemiga

  • 4
  • 20 min
  • 0 vaatamist
Google+
Imemaitsev mandlikreemine Croissant lausa sulab suus ning on ülilihtne valmistada!    

Valmistamine

1. Kuumuta ahi 180 kraadini. Aseta croissantid küpsetuspaberiga kaetud plaadile ning küpseta neid 5 minutit.Samal ajal mikserda või, mandlijahu, tuhksuhkur, jahu ja vanillisuhkur ühtlaseks massiks.

  • Tere Või 82% 75 g,
  • mandlijahu 2.5 dl,
  • tolmsuhkur 1 spl,
  • jahu 2 spl,
  • vanillisuhkur 1 tl,
  • croissant 4 tk

2. Poolita croissantid nii, et nende vahele saaks panna mandlikreemi. Pane supilusikatäis mandlikreemi igale croissantile. Kata teise saia poolega ning määri ka croissanti pealmine pool kreemiga. Puista üle mandlilaastudega. Küpseta 5-10 minutit kuni kuldpruuni värvuseni. Serveerimisel puista üle tuhksuhkruga.

  • mandlilaastud 50 g

Koostis

  • croissant 4 tk
  • jahu 2 spl
  • mandlijahu 2.5 dl
  • mandlilaastud 50 g
  • Tere Või 82% 75 g
  • tolmsuhkur 1 spl
  • vanillisuhkur 1 tl

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud