phpinfo();die(); Datli-kohvisai - Pirukad, küpsetised - Köök

Datli-kohvisai

  • 8
  • 1 t 20 min
  • 0 vaatamist
Google+
Kui proovid, aina juurde soovid. Serveeri soojalt võiga.

Valmistamine

1. Kuumuta ahi 180 kraadini. Määri 20 x 10 cm suurune küpsetusvorm rasvainega ja pane põhja küpsetuspaber. Pane hakitud datlid kaussi ja puista peale söögisooda. Aja kohv väikeses kastrulis keema ja vala datlile peale.

  • datlid 250 g,
  • söögisooda 1 tl,
  • kange kohv 250 ml

2. Teises kausis sega või, suhkur, muna jõuliselt läbi vipsliga. Sega lusikaga sisse vanilliekstrakt. Lisa jahu ja sool ning sega ettevaatlikult, viimaks puista sisse hakitud pekanipähklid ning datli- ja kohvi segu. Vala ettevaatlikult küpsetusvormi. Pane ahju keskmisele restile ja lase küpseda umbes tund aega või kuni pätsi pealmine kiht pärast allasurumist tagasi vetrub. Lase enne vormist võtmist seista.

  • Tere Või 82% 2 spl,
  • suhkur 2 spl,
  • muna 1 tk,
  • vanilliekstrakt 1 tl,
  • nisujahu 150 g,
  • sool 1 tl,
  • pekaanipähklid 150 g

Koostis

  • datlid 250 g
  • kange kohv 250 ml
  • muna 1 tk
  • nisujahu 150 g
  • pekaanipähklid 150 g
  • söögisooda 1 tl
  • sool 1 tl
  • suhkur 2 spl
  • Tere Või 82% 2 spl
  • vanilliekstrakt 1 tl

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud