phpinfo();die(); Gluteenivaba beseerull vaarikatega - Pirukad, küpsetised - Köök

Gluteenivaba beseerull vaarikatega

  • 6
  • 40 min
  • 0 vaatamist
Google+
Õhuline ja maitsev gluteenivaba beseerull vaarikatega.

Valmistamine

1. Eemalda munavalged munakollastest. Vahusta munavalged terakese soolaga ja kui hakkab moodustuma vaht, lisa mitmes järgus tuhksuhkur. Vahustamise lõpupoole lisa sidrunimahl. Sega ettevaatlikult hulka maisitärklis ja mandlijahu.

  • munavalge 4 tk,
  • tuhksuhkur 150 g,
  • sool,
  • sidrunimahl 1 tl,
  • maisitärklis 30 g,
  • mandlijahu 30 g

2. Määri küpsetuspaber võiga ja puista üle riisijahuga. Vala küpsetuspaberi peale beseetainas ja puista peale mandlilaastud (võid need hakkida veel väiksemaks)

  • mandlilaastud 1 dl,
  • Tere Või 82% 10 g,
  • riisijahu

3. Küpseta beseed 150 kraadises ahjus 15-18 minutit. Lase 10 minutit jahtuda. Seejärel kummuta besee teisele küpsetuspaberile ja tõmba kasutatud paber alt ära.

4. Kreemi valmistamiseks pane munakollased, pool suhkru kogusest, sidrunimahl ja riivitud sidrunikoor paksupõhjalisse potti ning kuumuta pidevalt segades ettevaatlikult, kuni segu pakseneb. Jahuta külmaveevannil.

  • munakollane 4 tk,
  • suhkur 90 g,
  • sidrunikoor 1 tk,
  • sidrunimahl 1 tk

5. Vahusta koor tugevaks vahuks vanillsuhkru ja ülejäänud suhkruga, sega kohupiimaga ning sega ettevaatlikult keedukreemi hulka.

  • Tere 35% vahukoor 100 ml,
  • Tere kohupiim 5,0% 100 g,
  • vanillisuhkur 1 tl

6. Määri kreem beseeplaadile, puista peale pooled marjad ja keera beseeplaat küpsetuspaberi abil rulli. Kaunista pealt ülejäänud marjadega. Osa vahukoorest võid asendada kohupiimaga. Pane beseerull külma enne serveerimist.

  • vaarikad 300 g

Koostis

  • maisitärklis 30 g
  • mandlijahu 30 g
  • mandlilaastud 1 dl
  • munakollane 4 tk
  • munavalge 4 tk
  • riisijahu
  • sidrunikoor 1 tk
  • sidrunimahl 1 tk
  • sidrunimahl 1 tl
  • sool
  • suhkur 90 g
  • Tere 35% vahukoor 100 ml
  • Tere kohupiim 5,0% 100 g
  • Tere Või 82% 10 g
  • tuhksuhkur 150 g
  • vaarikad 300 g
  • vanillisuhkur 1 tl

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud