phpinfo();die(); Gluteenivaba vaarika šokolaadirull - Pirukad, küpsetised - Köök

Gluteenivaba vaarika šokolaadirull

  • 12
  • 30 min
  • 0 vaatamist
Google+
Prantsumaalt pärit hõrk šokolaadikook.

Valmistamine

1. Eralda munavalged kollastest.

  • muna 6 tk

2. Sulata šokolaad vesivannil. Klopi hulka munakollased.

  • tume šokolaad 175 g

3. Vahusta munavalged. Lisa vahustades tuhksuhkur ja kohvi. Sega munavalgevaht šokolaadisegusse.

  • munavalge 6 tk,
  • tuhksuhkur 1.5 dl,
  • kohv 0.5 dl

4. Määri tainas küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpseta 190 kraadi juures kuni 10 minutit.

5. Kummuta kakaopulbriga ülepuistatud küpsetsupaberile. Vahusta koor suhkruga ja määri rullile. Tõsta peale sulanud vaarikad ja keera pikemast küljest rulli.

  • kakaopulber 3 spl,
  • Tere vahukoor 35% 3 dl,
  • suhkur 1 spl,
  • vaarikad 200 g

6. Vahusta toorjuust ja tuhksuhkur kreemiks, sega hulka kakaopulber. Määri kreem rullile ja tõmba kahvliga vaod peale. Hoia külmas. Puista üle tuhksuhkruga.

  • Tere LaFresca toorjuust toiduvalmistamiseks 17,0% 150 g,
  • tuhksuhkur 2 dl,
  • kakaopulber 3 spl

7. Hoia rulle külmas, ennem serveerimist lõika 2 cm paksused lõigud.

Koostis

  • kakaopulber 6 spl
  • kohv 0.5 dl
  • muna 6 tk
  • munavalge 6 tk
  • suhkur 1 spl
  • Tere LaFresca toorjuust toiduvalmistamiseks 17,0% 150 g
  • Tere vahukoor 35% 3 dl
  • tuhksuhkur 3.5 dl
  • tume šokolaad 175 g
  • vaarikad 200 g

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud