phpinfo();die(); Itaaliapärane sidruni pirukas - Pirukad, küpsetised - Köök

Itaaliapärane sidruni pirukas

  • 8
  • 1 t 30 min
  • 0 vaatamist
Google+
Õhuline liivatainas keedukreemiga, maitseb igale gurmaanile.

Valmistamine

1. Taigna valmistamiseks kasuta köögikombaini. Sega omavahel jahu, või, munakollased, poole sidruni koor, tuhksuhkur ja natuke soola. Mikserda kõik puruks.

  • tuhksuhkur 100 g,
  • sool 1 näpuotsatäis,
  • sidrun 1 näpuotsatäis,
  • jahu 200 g,
  • muna 2 tk,
  • Tere Või 82% 100 g

2. Valmista purust pall, keera kile ümber ja tõsta külmkappi pooleks tunniks.

3. Nüüd kasuta 2/3 taignast. Rulli tainas ja aseta vormile, mis on eelnevalt määritud võiga ja jahuga puistatud. Pane küpsetuspaberiga kinni ja pane sinna kuivatatud oad. Küpseta 15 minutit 190 kraadi juures. Oad tõsta ära, tordipõhi jahuta.

4. Valmista kreem: soojenda potis piim ja poole sidruni koor. Samal ajal vispelda munakollased suhkru ja tärklisega. Eemalda koor soojast piimast ja ettevaatlikult sega munakollased piimaga tasasel tulel. Jahuta kreem.

  • Tere täispiim 3,5% 500 ml,
  • tärklis 40 g,
  • suhkur 130 g

5. Jahtunud kreemi sisse lisa seedermänniseemned ja sega. Vala kreem eelküpsetatud põhjale.

  • seedermänniseemned 100 g

6. Puista peale ülejäänud seedermänniseemned. Küpseta 20 minutit 180 kraadi juures. Jahuta.

7. Serveeri, kaunistades tuhksuhkruga.

Koostis

  • jahu 200 g
  • muna 2 tk
  • seedermänniseemned 100 g
  • sidrun 1 näpuotsatäis
  • sool 1 näpuotsatäis
  • suhkur 130 g
  • tärklis 40 g
  • Tere täispiim 3,5% 500 ml
  • Tere Või 82% 100 g
  • tuhksuhkur 100 g

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud