phpinfo();die(); Jõhvika-šokolaadi muffinid - Pirukad, küpsetised - Köök

Jõhvika-šokolaadi muffinid

  • 12
  • 30 min
  • 0 vaatamist
Google+
Muffinid Tootsipeenra muffinijahust maitsevad imeliselt.  

Valmistamine

1. Lisa jahusegule sulatatud või ja vesi, ning sega ühtlaseks tainaks.

  • Tootsipeenra muffinijahusegu 500 g,
  • Tere Või 82% 175 g,
  • vesi 1.5 dl

2. Tükelda šokolaad. Lisa taignale tükeldatud šokolaad ja jõhvikad.

  • valge šokolaad 200 g,
  • kuivatatud jõhvikad 100 g

3. Tõsta taigen muffinivormidesse ja küpseta 200 kraadises ahjus 20-25 minutit.

Koostis

  • kuivatatud jõhvikad 100 g
  • Tere Või 82% 175 g
  • Tootsipeenra muffinijahusegu 500 g
  • valge šokolaad 200 g
  • vesi 1.5 dl

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud