phpinfo();die(); Kaerahelbe-jõhvikaküpsised - Pirukad, küpsetised - Köök

Kaerahelbe-jõhvikaküpsised

  • 30
  • 35 min
  • 0 vaatamist
Google+
Krõbedad ja maitsvad kaerahelbeküpsised kuivatatud jõhvikatega. 

Valmistamine

1. Vahusta munad suhkruga kohevaks. Maitsesta vanilliekstraktiga.

  • muna 4 tk,
  • suhkur 150 g,
  • vanilliekstrakt 1 tl

2. Lisa sulavõi, kaerahelbed ja kuivatatud jõhvikad. Sega ja lase tainal umbes 10 minutit taheneda.

  • Tere Või 82% 150 g,
  • gluteenivabad kaerahelbed 500 g,
  • kuivatatud jõhvikad 100 g,
  • kartulitärklis 100 g

3. Tõsta lusikaga küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile parajad pätsikesed ning küpseta 180 kraadises ahjus 10-12 minutit, kuni küpsised on helepruunid. Sellest kogusest saab kaks plaaditäit.Enne serveerimist lase jahtuda.

Koostis

  • gluteenivabad kaerahelbed 500 g
  • kartulitärklis 100 g
  • kuivatatud jõhvikad 100 g
  • muna 4 tk
  • suhkur 150 g
  • Tere Või 82% 150 g
  • vanilliekstrakt 1 tl

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud