phpinfo();die(); Kaneelipirukad - Pirukad, küpsetised - Köök

Kaneelipirukad

  • 24
  • 1 t 30 min
  • 0 vaatamist
Google+
Maitsvad ja pehmed kaneelipirukad. 

Valmistamine

1. Murenda pärm kaussi, lisa käesoe piim ja sega ühtalaseks. Lisa suhkur, sool, jahu ja sulatatud või. Sega ühtalseks taignaks ning lase vähemalt 40 minutit kerkida.

  • jahu 800 g,
  • suhkur 1 dl,
  • Tere Või 82% 100 g,
  • pärm 25 g,
  • Tere piim 2,5% 450 ml,
  • sool

2. Rulli taigen neljakandiliseks, määri sulanud võiga. Raputa peale suhkur ja kaneel.

  • Tere Või 82% 100 g,
  • suhkur 1 dl,
  • kaneel 5 spl

3. Rulli taigen vorstiks ja lõika 4cm paksused viilud.

4. Tõsta saiad küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja määri lahtiklopitud munaga. Küpseta 200 kraadises ahjus 15-20 minutit.

  • muna 1 tk

Koostis

  • jahu 800 g
  • kaneel 5 spl
  • muna 1 tk
  • pärm 25 g
  • sool
  • suhkur 2 dl
  • Tere piim 2,5% 450 ml
  • Tere Või 82% 200 g

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud