phpinfo();die(); Kardemonirullid - Pirukad, küpsetised - Köök

Kardemonirullid

  • 10
  • 1 t 10 min
  • 0 vaatamist
Google+
Kardemonirull on lihtne saiake, milles on peidus kuhjaga maitseelamusi.

Valmistamine

1. Kuumuta piim umbes käetemperatuurini. Lisa suhkur, kardemon, sool, muna ja pool jahust, millele on lisatud kuivpärm. Sega ühtlaseks.

  • muna 1 tk,
  • sool 0.5 tl,
  • kuivpärm 1 pakk,
  • nisujahu 3 dl,
  • suhkur 0.5 dl,
  • Tere piim D vitamiiniga 2,5% 2 dl,
  • kardemon 1.5 tl

2. Sulata või ja lisa see koos ülejäänud jahuga taignasse. Sega, kuni tainas käte ja kausi servade külge enam kinni ei jää. Kergita tainast rätiku all, kuni see on umbes kaks korda kerkinud.

  • jahu 3 dl,
  • Tere Või 82% 40 g

3. Jaga tainas kaheks ja rulli tükid u 1 cm paksuseks. Määri sulavõiga, raputa peale suhkrut ja kaneeli. Lõika tainas ribadeks. Keera ribad spiraali, siis sõlme ja aseta plaadile. Lase rätiku all kerkida.

  • Tere Või 82% 50 g,
  • kaneel 2 spl,
  • pruun suhkur

4. Määri kerkinud rullid munaga üle ja raputa suhkrut peale. Küpseta 200 kraadi juures 10 min. Söö soojalt ja joo külma piima peale!

  • muna 1 tk

Koostis

  • jahu 3 dl
  • kaneel 2 spl
  • kardemon 1.5 tl
  • kuivpärm 1 pakk
  • muna 2 tk
  • nisujahu 3 dl
  • pruun suhkur
  • sool 0.5 tl
  • suhkur 0.5 dl
  • Tere piim D vitamiiniga 2,5% 2 dl
  • Tere Või 82% 90 g

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud