phpinfo();die(); Kirsimuffinid tumeda šokolaadiga - Pirukad, küpsetised - Köök

Kirsimuffinid tumeda šokolaadiga

  • 18
  • 40 min
  • 0 vaatamist
Google+
Mahlased ja rikkaliku tumeda šokolaadi ning kirssidega muffinid.

Valmistamine

1. Kurna kirsid. Haki šokolaad väikesteks tükkideks. Sega kausis jahu, suhkur, küpsetuspilber ja näpuotsatäis soola.

  • jahu 250 g,
  • kirsikompott 250 g,
  • tume kirsi šokolaad 100 g,
  • küpsetuspulber 1 tl,
  • suhkur 125 g,
  • sool 1 näpuotsatäis

2. Vispelda teises kausis keefir, muna ja sulatatud või. Sega kokku märgained kuivainetega. Poole segamise pealt lisa kirsid ja tume šokolaad ning sega korralikult läbi. Tõsta taigen muffinivormidesse nii, et 3/4 vormi oleks täidetud taignaga. Küpseta ahjus 180C kraadi juures 20-25 minutit.

  • Tere keefir 2,5% 250 g,
  • Tere Või 82% 80 g,
  • muna 1 tk

3. Naudi soojalt või jahutatult.

Koostis

  • jahu 250 g
  • kirsikompott 250 g
  • küpsetuspulber 1 tl
  • muna 1 tk
  • sool 1 näpuotsatäis
  • suhkur 125 g
  • Tere keefir 2,5% 250 g
  • Tere Või 82% 80 g
  • tume kirsi šokolaad 100 g

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud