phpinfo();die(); Kirsisaiad - Pirukad, küpsetised - Köök

Kirsisaiad

  • 4
  • 1 t
  • 0 vaatamist
Google+
Lihtsad saiakesed lapsepõlvest.

Valmistamine

1. Sega kirsid, tärklis ja suhkur.

  • kivideta kirsid (värsked või külmutatud) 400 g,
  • tärklis 2 spl,
  • Demerara suhkur 150 g

2. Rulli taigen lahti ja lõika neljaks võrdseks osaks.

  • külmutatud lehttainas 1 pakk

3. Aseta taigna tükid horisontaalselt enda poole. Iga tüki ühele poolele aseta kirsid ja moos. Pane sai kinni vaba poolega, kinnita ääred. Tee 5 lõiku. Määri klopitud munaga, puista peale suhkur ja aseta pooleks tunniks külma.

  • moos 1 purk,
  • muna 1 tk

4. Küpseta saiad eelsoojendatud kuni 190 kraadi ahjus 25-30 minutit.

5. Serveeri.

Koostis

  • Demerara suhkur 150 g
  • kivideta kirsid (värsked või külmutatud) 400 g
  • külmutatud lehttainas 1 pakk
  • moos 1 purk
  • muna 1 tk
  • tärklis 2 spl

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud