phpinfo();die(); Klassikalised paksud vahvlid - Pirukad, küpsetised - Köök

Klassikalised paksud vahvlid

  • 8
  • 55 min
  • 0 vaatamist
Google+
Klassikalised paksud vahvlid. Sobivad erinevate moosidega kui ka vahvlitordi valmistamiseks.

Valmistamine

1. Sega kausis jahu, küpsetuspulber ja sool. Teises kausis mikserda toasoe või suhkru ja vaniljesuhkruga.

  • jahu 500 g,
  • küpsetuspulber 2 tl,
  • sool 1 näpuotsatäis,
  • suhkur 200 g,
  • vanillisuhkur 1 tl,
  • Tere Või 82% 250 g

2. Mikserda ükshaaval sisse munad. Seejärel mikserda sisse vahukoor ja keefir. Viimasena sega hulka jahusegu. Kuumuta vahvlimasin, määri kergelt õliga ning küpseta vahvleid umbes 5 minutit või kuni kuldsed.

  • muna 5 tk,
  • Hellus keefir 2,5% 125 ml,
  • Tere vahukoor 35% 125 ml,
  • õli (küpsetamiseks)

3. Serveeri meelepärase moosi või jäätisega.

Koostis

  • Hellus keefir 2,5% 125 ml
  • jahu 500 g
  • küpsetuspulber 2 tl
  • muna 5 tk
  • õli (küpsetamiseks)
  • sool 1 näpuotsatäis
  • suhkur 200 g
  • Tere vahukoor 35% 125 ml
  • Tere Või 82% 250 g
  • vanillisuhkur 1 tl

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud