phpinfo();die(); Kodujuustu-pitsakeerud - Pirukad, küpsetised - Köök

Kodujuustu-pitsakeerud

  • 24
  • 1 t 10 min
  • 0 vaatamist
Google+
Maitsvad ning ilusa vormiga suupisted.

Valmistamine

1. Sega jahu küpsetsupulbriga, lisa võitükid, sool ja kodujuust. Sega kokku tainapalliks ja pane toidukilesse ja pooleks tunniks külma.

  • jahu 4 dl,
  • küpsetuspulber 1 tl,
  • sool,
  • Tere Või 82% 250 g,
  • Tere kodujuust 4,0% 250 g

2. Rulli taigen lahti, määri sinna ketšup, puista pitsamaitseaine, sink ja sinihallitusjuust.

  • ketšup 5 spl,
  • pitsamaitseaine 1 tl,
  • sink 300 g,
  • sinihallitusjuust 150 g

3. Keera tainas rulli ja lõika 1 cm paksused viilud. Tõsta need paberist muffinivormi ning küpseta 200 kraadi juures 20 minutit.

4. Serveeri külma piimaga.

Koostis

  • jahu 4 dl
  • ketšup 5 spl
  • küpsetuspulber 1 tl
  • pitsamaitseaine 1 tl
  • sinihallitusjuust 150 g
  • sink 300 g
  • sool
  • Tere kodujuust 4,0% 250 g
  • Tere Või 82% 250 g

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud