phpinfo();die(); Kohupiima-laimi tartaletid - Pirukad, küpsetised - Köök

Kohupiima-laimi tartaletid

  • 12
  • 1 t 50 min
  • 0 vaatamist
Google+
Maitsvad tartaletid kohupiima, laimi ja kohvitäidisega.

Valmistamine

1. Sega kausis jahu, kakao, sool, 50 g suhkrut ja kardemon.

  • jahu 140 g,
  • kakao 2 tl,
  • jahvatatud kardemon,
  • sool 1 näpuotsatäis,
  • suhkur 100 g

2. Näpi külm või kuni tekivad hernetera suurused tükid, seejärel lisa 1-2 spl külma vett ja sõtku ühtlaseks taignaks. Lase seista külmkapis 20 minutit.

  • Tere Või 82% 100 g,
  • külm vesi 2 spl

3. Jaga taigen 12 osaks. Suru üks osa taignast 5 cm diameetriga vormi. Kuumuta ahi 160C kraadini ja küpseta 10 minutit. Samal ajal vispelda kausis kohupiimapasta, riivitud 1 laimi koor ja mahl, 30 g suhkrut, munakollased, kohvipulber ja maisitärklis. Vala täidis põhjakestele, seejärel küpseta ahjus 25 minutit

  • lahustuv kohvipulber 2 tl,
  • Tere vanilje kohupiimapasta 4%, D-vitamiiniga 250 g,
  • maisitärklis 1 tl,
  • munakollane 2 tk,
  • laim 1 tk,
  • laimikoor 1 tk

4. Lõika teisest laimist õhukesed viilud ja kaunista sellega tartaletid. Serveeri.

Koostis

  • jahu 140 g
  • jahvatatud kardemon
  • kakao 2 tl
  • külm vesi 2 spl
  • lahustuv kohvipulber 2 tl
  • laim 1 tk
  • laimikoor 1 tk
  • maisitärklis 1 tl
  • munakollane 2 tk
  • sool 1 näpuotsatäis
  • suhkur 100 g
  • Tere vanilje kohupiimapasta 4%, D-vitamiiniga 250 g
  • Tere Või 82% 100 g

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud