phpinfo();die(); Kohupiimapirukas šokolaadi ja rummiga - Pirukad, küpsetised - Köök

Kohupiimapirukas šokolaadi ja rummiga

  • 12
  • 3 t 30 min
  • 0 vaatamist
Google+
Kohupiimane pirukas killukese šokolaadi ja sortsu rummiga.

Valmistamine

1. Valmista taigen. Sega kausis või, 100 g suhkrut, mesi, sidruni koor, vaniljesuhkur. Lisa sisse munakollased ja sega uuesti. Sega teises kausis omavahel jahu küpsetuspulbriga. Nüüd lisa vähehaaval segades jahu kuni tekib taignapall. Patsuta taignapall lapikuks ja pane külmkappi vähemalt kaheks tunniks.

  • Tere Või 82% 185 g,
  • suhkur 170 g,
  • mesi 2 spl,
  • sidrun 1 tk,
  • vanillisuhkur 0.5 tl,
  • munakollane 3 tk,
  • jahu 375 g,
  • küpsetuspulber 1 tl

2. Valmista täidis. Haki šokolaad. Sega omavahel 70 g suhkrut, kohupiim, rumm ja šokolaad.

  • Tere vanillikohupiim 0,1% 500 g,
  • tume šokolaad 60 g,
  • sool 0.5 tl,
  • valge rumm 2 spl

3. Võta taigen külmkapist välja, jaga kaheks nii, et üks osa oleks veidi suure. Rulli rohkelt jahusel pinnal suurem taignaketas umbes 31 cm diameetriga kettaks. Tõsta taignaketas ettevaatlikult küpsetusvormi, selleks kasuta taignarulli abi. Nüüd lõika äärtesse jääv taigen noaga ära ja lisa teisele taignaosale.

4. Jaga teine taignaosa kaheks ja vormi pallideks, seejärel mõlemad vorstikeseks, millest üks peab olema 88 cm pikkune (28 diameetrise koogivormi ümbermõõt). Pane 88 cm pikkune taignavorstike küpsetusvormi koogi välisseinaks ja suru taignapõhja külge. Vala peale täidis ja aja laiali. Seejärel kasuta ära ülejäänud taignaribad, et nendest teha koogile taignavõrk. Küpseta ahjus 190C kraadi juures 40-45 minutit.

Koostis

  • jahu 375 g
  • küpsetuspulber 1 tl
  • mesi 2 spl
  • munakollane 3 tk
  • sidrun 1 tk
  • sool 0.5 tl
  • suhkur 170 g
  • Tere vanillikohupiim 0,1% 500 g
  • Tere Või 82% 185 g
  • tume šokolaad 60 g
  • valge rumm 2 spl
  • vanillisuhkur 0.5 tl

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud