phpinfo();die(); Kõrvitsa-kohupiimavorm - Pirukad, küpsetised - Köök

Kõrvitsa-kohupiimavorm

  • 6
  • 1 t
  • 0 vaatamist
Google+
Kõrvitsa hooajal proovi teha üks tõeliselt maitsev kõrvitsa-kohupiimavorm.

Valmistamine

1. Sega jahtunud kõrvitsapüreele sidrunimahl ja riivitud koor, kohupiim, jahu, rosinad ja suhkruga hõõrutud munakollased. Viimasena lisa vahustatud munavalged.

  • kõrvitsapüree 800 g,
  • sidruni- või laimimahl 1 tk,
  • Tere kohupiim 5,0% 500 g,
  • jahu 2 spl,
  • rosinad 100 g,
  • suhkur 100 g,
  • muna 4 tk

2. Küpseta võitatud ja riivsaiaga ülepuistatud ahjuvormis 200-kraadises ahjus umbes 40 minutit.

  • Tere Või 82% 3 spl,
  • riivsai

Koostis

  • jahu 2 spl
  • kõrvitsapüree 800 g
  • muna 4 tk
  • riivsai
  • rosinad 100 g
  • sidruni- või laimimahl 1 tk
  • suhkur 100 g
  • Tere kohupiim 5,0% 500 g
  • Tere Või 82% 3 spl

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud