phpinfo();die(); Kukeseene-peekonipõimik - Pirukad, küpsetised - Köök

Kukeseene-peekonipõimik

  • 20
  • 50 min
  • 0 vaatamist
Google+
Suus sulav soolane stritsel kukeseentega.

Valmistamine

1. Haki seened, suitsupeekon ja sibul väikesteks tükkideks.

  • kukeseened 500 g,
  • sibul 2 tk,
  • toorsuitsupeekon 500 g

2. Prae pannil seeni kuni vesi on aurustunud, lisa peekon, sibul ja mõne aja pärast ka sulatatud juust ning koor. Maitsesta soola ja pipraga. Hauta veidi

  • Merevaik sulatatud juust kukeseentega 18,5% 100 g,
  • sool, pipar,
  • Tere vahukoor 35% 100 ml

3. Rulli lehttaigen veidi õhemaks ristkülikukujuliseks tükiks.

  • pärmi-lehttaigen 500 g

4. Jaota täidis taigna keskele . Lõika äärtesse 1,5 cm laiused ribad ja põimi vaheldumisi need kokku.

5. Tõsta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja määri munaga. Küpseta 200 kraadises ahjus umbes 20 minutit.

  • muna 1 tk

6. Serveeri soojalt või jahtunult.

Koostis

  • kukeseened 500 g
  • Merevaik sulatatud juust kukeseentega 18,5% 100 g
  • muna 1 tk
  • pärmi-lehttaigen 500 g
  • sibul 2 tk
  • sool, pipar
  • Tere vahukoor 35% 100 ml
  • toorsuitsupeekon 500 g

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud