phpinfo();die(); Kukeseene-suitsukanapirukas - Pirukad, küpsetised - Köök

Kukeseene-suitsukanapirukas

  • 12
  • 50 min
  • 0 vaatamist
Google+
Kukeseened sobivad väga hästi kokku suitsukanaga. Maitsev pirukas serveerituna külma piimaga.

Valmistamine

1. Haki seened, suitsukana ja sibul väikesteks tükkideks. .

  • kukeseened 500 g,
  • sibul (hakitud) 1 tk,
  • suitsukana 200 g

2. Prae pannil seeni kuni vesi on aurustunud, lisa suitsukana, sibul ja mõne aja pärast ka sulatatud juust ning koor. Maitsesta soola ja pipraga. Hauta veidi.

  • Merevaik sulatatud juust kukeseentega 18,5% 100 g,
  • Tere 35% vahukoor 100 ml,
  • sool, pipar 1 näpuotsatäis

3. Rulli lehttaigen veidi õhemaks ristkülikukujuliseks tükiks ja tõsta küpsetuspaberile.

  • pärmi-lehttaigen 500 g

4. Jaota täidis taigna keskele. Lõika äärtesse 1,5 cm laiused ribad ja põimi vaheldumisi need kokku. Määri munaga.

  • muna 1 tk

5. Küpseta 200 kraadises ahjus umbes 20 minutit.

6. Serveeri soojalt või jahtunult.

Koostis

  • kukeseened 500 g
  • Merevaik sulatatud juust kukeseentega 18,5% 100 g
  • muna 1 tk
  • pärmi-lehttaigen 500 g
  • sibul (hakitud) 1 tk
  • sool, pipar 1 näpuotsatäis
  • suitsukana 200 g
  • Tere 35% vahukoor 100 ml

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud