phpinfo();die(); Maapähklivõi-banaani-mee muffinid - Pirukad, küpsetised - Köök

Maapähklivõi-banaani-mee muffinid

  • 12
  • 40 min
  • 0 vaatamist
Google+
Ideaalne maitsekooslus maiasmokkadele! Tatrajahust valmistatud muffinid valmivad kõigest 30 minutiga.

Valmistamine

1. Sega kokku jahud, küpsetuspulber, söögisooda, kaneel ja sool.

  • jahu 250 ml,
  • tatrajahu 175 ml,
  • küpsetuspulber 1.5 tl,
  • sooda 0.5 tl,
  • kaneel 0.5 tl,
  • sool 1 näpuotsatäis

2. Teises kausis sega kokku banaanid, mesi, maapähklivõi, jogurt ja vanilliekstrakt ning lisa kuivaine segu.

  • banaan 2 tk,
  • mesi 175 ml,
  • maapähklivõi 175 ml,
  • Tere maitsestamata AB-jogurt 3,0% 175 ml,
  • vanilliekstrakt 2 tl

3. Kata muffinivormid 2/3 ulatuses taignaga ning puista peale suhkrut.

  • suhkur 2 spl

4. Küpseta 200°C ahjus 15-18 minutit kuni muffinid on saavutanud kuldse pruuni värvuse.

Koostis

  • banaan 2 tk
  • jahu 250 ml
  • kaneel 0.5 tl
  • küpsetuspulber 1.5 tl
  • maapähklivõi 175 ml
  • mesi 175 ml
  • sooda 0.5 tl
  • sool 1 näpuotsatäis
  • suhkur 2 spl
  • tatrajahu 175 ml
  • Tere maitsestamata AB-jogurt 3,0% 175 ml
  • vanilliekstrakt 2 tl

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud