phpinfo();die(); Maasika tart - Pirukad, küpsetised - Köök

Maasika tart

  • 10
  • 4 t 45 min
  • 0 vaatamist
Google+
Krõbeda põhja, krõmpsuva mandli, mahlakate maasikate ja maitsva puruga pirukas.

Valmistamine

1. Sulata või. Sega kausis omavahel jahu, vaniljesuhkur, suhkur, küpsetuspulber, sool ning sega kokku sulatatud võiga. Taigen peaks olema hernetera suurustega purutaoline mass. Suru 3/4 puru 12x30 cm vormi.

  • jahu 225 g,
  • Tere Või 82% 150 g,
  • küpsetuspulber 1 tl,
  • suhkur 100 g,
  • vanillisuhkur 2 tl,
  • sool 1 näpuotsatäis

2. Haki mandlid väikesteks tükkideks ja sega pool mandli kogusest allesjäänud purutaignale. Ülejäänud mandlid raputa põhjale. Lao põhjale maasikad, vajadusel võid neid teha väiksemaks. Pudista peale allesjäänud puru. Küpseta ahjus 190C kraadi juures 30 minutit. Lase jahtuda ning raputa peale tuhksuhkur. Naudi koos jäätise või Tere vahukoorega.

  • maasikad 225 g,
  • mandlid 75 g,
  • tuhksuhkur 1 spl

Koostis

  • jahu 225 g
  • küpsetuspulber 1 tl
  • maasikad 225 g
  • mandlid 75 g
  • sool 1 näpuotsatäis
  • suhkur 100 g
  • Tere Või 82% 150 g
  • tuhksuhkur 1 spl
  • vanillisuhkur 2 tl

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud