phpinfo();die(); Magus kõrvitsavorm kreemja kattega - Pirukad, küpsetised - Köök

Magus kõrvitsavorm kreemja kattega

  • 8
  • 1 t 20 min
  • 0 vaatamist
Google+
Ohtralt pähkleid, mandleid ja rosinaid sisaldav kõrvitsavorm. 

Valmistamine

1. Poolita kõrvits, eemalda sisu ja koori. Lõika keskmise suurusega kuubikuteks. Tõsta kõrvitsakuubikud potti, vala peale vesi ja suhkur, sega läbi. Lase keema tõusta, lisa laimimahl ja keeda madalal tulel umbes 30 minutit, kuni kõrvits on pehme. Kurna üleliigne vedelik ja tõsta kõrvits eraldi kaussi.

  • kõrvits 1.5 kg,
  • vesi 1.5 tass,
  • suhkur 1.5 tass,
  • laimimahl 1 tk

2. Sega omavahel mandlid ja/või pähklid, rosinad, kookoshelbed, suhkur ja roosiõievesi.

  • mandlid 4 spl,
  • pähklid 4 spl,
  • rosinad 4 spl,
  • kookoshelbed 4 spl,
  • roosiõievesi 4 spl

3. Kuumuta potis või, lisa jahu ja sega ühtlaseks. Vala peale piim, samal ajal sega pidevalt vispliga. Jäta madalale tulele umbes 10 minutiks keema, kuni segu pakseneb, tõsta jahtuma.

  • Tere Või 82% 3 spl,
  • jahu 3 spl,
  • Tere piim D vitamiiniga 2,5% 1 l

4. Sega omavahel kõrvitsad, mandlisegu ja pool kastet. Vala see võitatud u 30 cm läbimõõduga ümmargusse ahjuvormi. Ülejäänud poole kastme hulka sega 1 muna ja vala see kõrvitsale. Raputa üle riivsaiaga ja küpseta 30 minutit 180 kraadi juures. Serveeri kuumalt või jahtunult.

  • muna 1 tk,
  • riivsai 1 spl

Koostis

  • jahu 3 spl
  • kookoshelbed 4 spl
  • kõrvits 1.5 kg
  • laimimahl 1 tk
  • mandlid 4 spl
  • muna 1 tk
  • pähklid 4 spl
  • riivsai 1 spl
  • roosiõievesi 4 spl
  • rosinad 4 spl
  • suhkur 1.5 tass
  • Tere piim D vitamiiniga 2,5% 1 l
  • Tere Või 82% 3 spl
  • vesi 1.5 tass

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud