phpinfo();die(); Mandli-rabarberi keeks - Pirukad, küpsetised - Köök

Mandli-rabarberi keeks

  • 10
  • 1 t 30 min
  • 0 vaatamist
Google+
Mahlane rabarberikeeks krõmpsuvate mandlitega.

Valmistamine

1. Puhasta ja viiluta rabarberid. Rösti kuumal ja kuival pannil mandleid paar minutit, seejärel haki.

  • rabarber 120 g,
  • mandlid 60 g

2. Vahusta toasoe või suhkru ja näpuotsatäie soolaga. Seejärel lisa munad ja piim ning vahusta uuesti läbi. Sega teises kausis omavahel jahu küpsetuspulbriga, seejärel sega juurde rabarberid ja mandlitükid. Sega omavahel korralikult kuivained muna ja piimaga.

  • Tere Või 82% 125 g,
  • suhkur 125 g,
  • sool 1 näpuotsatäis,
  • muna 2 tk,
  • jahu 200 g,
  • Tere piim D vitamiiniga 2,5% 5 spl,
  • küpsetuspulber 2 tl

3. Pane taigen väiksemasse võitatud keeksivormi (u 700 ml). Küpseta 175C kraadi juures 25-35 minutit. Seejärel lase vormis jahtuda 10 minutit, pärast seda võta keeks vormist välja ja lase jahtuda täielikult. Kui keeks on jahtunud raputa peale tuhksuhkrut.

  • tuhksuhkur (kaunistamiseks)

Koostis

  • jahu 200 g
  • küpsetuspulber 2 tl
  • mandlid 60 g
  • muna 2 tk
  • rabarber 120 g
  • sool 1 näpuotsatäis
  • suhkur 125 g
  • Tere piim D vitamiiniga 2,5% 5 spl
  • Tere Või 82% 125 g
  • tuhksuhkur (kaunistamiseks)

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud