phpinfo();die(); Mandlikreemiga stritsel - Pirukad, küpsetised - Köök

Mandlikreemiga stritsel

  • 2
  • 1 t
  • 0 vaatamist
Google+
Õhuline maitsev kreemistritsel mandlilaastudega.

Valmistamine

1. Lahusta pärm käesoojas piimas. Löö muna juurde. Lisa suhkur ja sool. Sõtku vähehaaval juurde jahu. Viimasena lisa sulatatud või. Sõtku. Lase rätiku all umbes pool tundi kerkida.

  • Tere piim 2,5% 3 dl,
  • pärm 25 g,
  • muna 2 tk,
  • sool 1 tl,
  • suhkur 1 dl,
  • jahu 8 dl,
  • Tere Või 82% 100 g

2. Täidise jaoks sulata või, lisa sellele kohupiim, siirup, vaniljesuhkur ja kastmepulber(87g).

  • Tere Või 82% 150 g,
  • Tere vanilje kohupiimapasta 4,0% 200 g,
  • hele siirup 1 dl,
  • vanillisuhkur 1 tl,
  • vanillikastmepulber (nt. Ekströms) 1 pakk

3. Jaga kerkinud tainas kaheks ning rulli kumbki pool ristkülikukujuliseks plaadiks. Samuti jaga täidis pooleks. Määri täidis ristküliku keskele (ülevalt alla). Tee taignaplaadi pikematesse äärtesse sisselõiked ning voldi need kordamööda paremalt ja vasakult üksteise peale keskele. Lase saiadel veerand tundi plaadil kerkida.

4. Määri saiad munaga. Küpseta 200 kraad juures 30 minutit kuni on kaunid kuldsed.

Koostis

  • hele siirup 1 dl
  • jahu 8 dl
  • muna 2 tk
  • pärm 25 g
  • sool 1 tl
  • suhkur 1 dl
  • Tere piim 2,5% 3 dl
  • Tere vanilje kohupiimapasta 4,0% 200 g
  • Tere Või 82% 250 g
  • vanillikastmepulber (nt. Ekströms) 1 pakk
  • vanillisuhkur 1 tl

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud