phpinfo();die(); Martsipani-rabarberikook - Pirukad, küpsetised - Köök

Martsipani-rabarberikook

  • 12
  • 45 min
  • 0 vaatamist
Google+
Magus martsipan on imeline kooslus rabarberiga.

Valmistamine

1. Vahusta toasoe või ja suhkur.

  • Tere Või 82% 150 g,
  • suhkur 1 dl

2. Lisa munakollased ning omavahel segatud jahu ja sool. Pane tainapall kilesse ja külma.

  • munakollane 2 tk,
  • jahu 3.5 dl,
  • sool 0.5 spl

3. Tükelda rabarberid ja sega kokku suhkru ja kaneeliga.

  • rabarber 300 g,
  • suhkur 3 spl,
  • kaneel 1 tl

4. Riivi martsipan või murenda sõrmedega.

  • martsipan 300 g

5. Suru taigen 26 cm läbimõõdulisse vormi. Vala taignapõhjale martsipanimass ja kata rabarberitega. Küpseta 200 kraadi juures 30 minutit.

6. Serveeri külma piimaga.

Koostis

  • jahu 3.5 dl
  • kaneel 1 tl
  • martsipan 300 g
  • munakollane 2 tk
  • rabarber 300 g
  • sool 0.5 spl
  • suhkur 3 spl
  • suhkur 1 dl
  • Tere Või 82% 150 g

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud