phpinfo();die(); Õuna-nektariinipirukas - Pirukad, küpsetised - Köök

Õuna-nektariinipirukas

  • 8
  • 30 min
  • 0 vaatamist
Google+
Serveeri õuna-nektariinipirukat soojalt või jahtunult, mõlemat moodi on pirukas lihtsalt võrratu. 

Valmistamine

1. Puhasta õunad ja viiluta. Pane õunaviilud suurde madalasse kaussi ja pigista peale sidrunimahl ning lisa pisut vett. Viiluta nektariinid.

  • õun (suur) 2 tk,
  • sidrunimahl 1 tk,
  • nektariin 3 tk

2. Aseta tainas küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja märgi noaotsaga umbes 1cm laiune raam. Raputa tainale pisut suhkurt. Aseta õunaviilud ja nektariiniviilud taignale. Kalla taignale sulatatud või ja suhkrusegu.

  • pärmi-lehttaigen 400 g,
  • suhkur 2 ml,
  • Tere Või 82% 15 ml

3. Küpseta pirukat 220 kraadises ahjus umbes 20 minutit.

Koostis

  • nektariin 3 tk
  • õun (suur) 2 tk
  • pärmi-lehttaigen 400 g
  • sidrunimahl 1 tk
  • suhkur 2 ml
  • Tere Või 82% 15 ml

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud