phpinfo();die(); Õuna-riivsaiapirukas - Pirukad, küpsetised - Köök

Õuna-riivsaiapirukas

  • 8
  • 55 min
  • 0 vaatamist
Google+
Mahlased õunad ja riivsai - tundub huvitav? Proovi ära!

Valmistamine

1. Koori ja viiluta õunad. Piserda üle sidrunimahlaga. Määri 26 cm läbimõõduga vorm võiga ja puista üle suhkruga. Sulata pannil või ja riivsai. Prae veidi, kuni riivsai kergelt pruunistub.

  • õun (suur) 2 tk,
  • sidrunimahl 2 spl,
  • Tere Või 82% 100 g,
  • suhkur 3 spl,
  • riivsai 4 dl

2. Sega õunad fariinsuhkru, jahu, kaneeli ja brändiga. Vala 1/3 riivsaiasegust vormi põhja ja kata poolte õuntega. Vala teine kolmandik riivsaiast õuntele ja kata ülejäänud õuntega. Kata ülejäänud riivsaiaga ja vajuta tihedalt kinni. Küpseta 200 kraadises ahjus 35 minutit.

  • fariinsuhkur 0.5 dl,
  • kaneel 1 tl,
  • jahu 1 spl,
  • brändi 1 tl

Koostis

  • brändi 1 tl
  • fariinsuhkur 0.5 dl
  • jahu 1 spl
  • kaneel 1 tl
  • õun (suur) 2 tk
  • riivsai 4 dl
  • sidrunimahl 2 spl
  • suhkur 3 spl
  • Tere Või 82% 100 g

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud