phpinfo();die(); Õunapirukas - Pirukad, küpsetised - Köök

Õunapirukas

  • 12
  • 1 t
  • 0 vaatamist
Google+
Mahlane õunapirukas magusa glasuuriga, suurepärane pärastlõunase tee kõrvale.

Valmistamine

1. Koori õunad ja lõika väikesteks kuubikuteks. Õunakuubikuid peaks saama kokku 500 ml.

  • õun 6 tk

2. Vispelda kausis omavahel munad, keefir, vaniljesuhkur ja suhkur. Teises kausis sega omavahel jahu, muskaatpähkel, kaneel, küpsetuspulber ja sool.

  • muna 2 tk,
  • Hellus keefir 2,5% 125 ml,
  • vanillisuhkur 2 tl,
  • Demerara suhkur 60 ml,
  • muskaatpähkel 0.5 tl,
  • kaneel 1 spl,
  • küpsetuspulber 1 spl,
  • jahu 500 ml,
  • sool 0.5 tl

3. Seejärel lisa kuivainetele toasoe või ning mudi läbi, et tekiksid tükid. Sega õunatükid ja õunamoos keefirisegule. Seejärel lisa juurde kuivainete- ja võisegu ning sega ühtlaseks taignaks. Pane taigen küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja vormi sellest jahuste kätega 24 cm diameetriga ketas. Küpseta ahjus 190C kraadi juures 18-20 minutit. Jahuta pärast ahjust väljavõtmist 10 minutit.

  • Tere Või 82% 3 spl,
  • õunapüree 60 ml

4. Sega kausis omavahel tuhksuhkur, piim ja 0,5 tl kaneeli nii, et segu oleks määritav, vastavalt vajadusele võib piima kogus muutuda. Määri glasuur pirukale ning naudi.

  • tuhksuhkur 125 ml,
  • Tere piim D vitamiiniga 2,5% 1 spl

Koostis

  • Demerara suhkur 60 ml
  • Hellus keefir 2,5% 125 ml
  • jahu 500 ml
  • kaneel 1 spl
  • küpsetuspulber 1 spl
  • muna 2 tk
  • muskaatpähkel 0.5 tl
  • õun 6 tk
  • õunapüree 60 ml
  • sool 0.5 tl
  • Tere piim D vitamiiniga 2,5% 1 spl
  • Tere Või 82% 3 spl
  • tuhksuhkur 125 ml
  • vanillisuhkur 2 tl

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud