phpinfo();die(); Parmesani burgeri pätsid - Pirukad, küpsetised - Köök

Parmesani burgeri pätsid

  • 6
  • 2 t 30 min
  • 0 vaatamist
Google+
Küpseta ise ahjusoojad saiapätsid koduseks burgeriks.

Valmistamine

1. Sega kõik koostisained omavahel taignaks. Õlita suur kauss ning vormi taignast pall ja aseta kaussi. Kata kauss toidukilega ning lase soojas kohas kerkida tund kuni poolteist.

  • jahu 2.5 tass,
  • linaseemned 3 spl,
  • Parmesani juust (riivitud) 100 g,
  • sool 1 tl,
  • küüslaugupulber 1 tl,
  • kurkum 1 spl,
  • suhkur 1 spl,
  • kuivpärm 2.5 tl,
  • Tere Või 82% 30 g,
  • muna 2 tk,
  • soe vesi 0.5 tass,
  • oliiviõli 1 spl

2. Jaota tainas kuueks pätsiks ning aseta küpsetuspaberiga kaetud küpsetusplaadile. Vormi taignapätsidest ilusad pallid. Kata plaat köögirätiga ning lase neil kerkida tund kuni poolteist.

3. Kuumuta ahi 175 kraadini. Vispelda munavalge 2 tl veega. Pintselda pätsid munaga ning puista peale seesamiseemneid ja linaseemneid. Küpseta pätse 20 minutit kuni need on kuldsed.

  • munavalge 1 tk,
  • seesamiseemned 2 tl,
  • linaseemned 1 spl

4. Lase pätsidel jahtuda ning lõika burgeri jaoks pooleks või serveeri niisama roa kõrvale.

Koostis

  • jahu 2.5 tass
  • kuivpärm 2.5 tl
  • kurkum 1 spl
  • küüslaugupulber 1 tl
  • linaseemned 4 spl
  • muna 2 tk
  • munavalge 1 tk
  • oliiviõli 1 spl
  • Parmesani juust (riivitud) 100 g
  • seesamiseemned 2 tl
  • soe vesi 0.5 tass
  • sool 1 tl
  • suhkur 1 spl
  • Tere Või 82% 30 g

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud