phpinfo();die(); Pestopirukad päikesekuivatatud tomatite ja mozzarellaga - Pirukad, küpsetised - Köök

Pestopirukad päikesekuivatatud tomatite ja mozzarellaga

  • 12
  • 45 min
  • 0 vaatamist
Google+
Maitsekad rohelise pesto, päikesekuivatatud tomatite, mozzarella ja parmesaniga pirukad. Ideaalsed suupisted külalistele pakkumiseks.

Valmistamine

1. Kuumuta ahi 180 kraadini. Tükelda basiilik, mozzrella ja tomatid.

  • Tere mozzarella kirsid 18,0% 100 g,
  • päikesekuivatatud tomatid 250 g,
  • basiilik 1 peotäis

2. Rulli taigen neljakandliliseks.

  • pärmi-lehttaigen 500 g

3. Määri taignale pesto, puista peale tomatid, mozzrella, basiilik parmesan. Keera taigen rulli ja lõika 2-3cm paksused viilud. Pintselda üle sulatatud võiga.

  • Tere Või 82% 30 g,
  • Parmesani juust 50 g,
  • basiilik 1 peotäis,
  • roheline pesto 150 g

4. Serveeri soojalt.

Koostis

  • basiilik 2 peotäis
  • päikesekuivatatud tomatid 250 g
  • Parmesani juust 50 g
  • pärmi-lehttaigen 500 g
  • roheline pesto 150 g
  • Tere mozzarella kirsid 18,0% 100 g
  • Tere Või 82% 30 g

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud