phpinfo();die(); Ploomi- ja kirsiruudud - Pirukad, küpsetised - Köök

Ploomi- ja kirsiruudud

  • 15
  • 45 min
  • 0 vaatamist
Google+
Tõeline hitt kohvikõrvaseks sügishooajal!

Valmistamine

1. Poolita pestud ploomid, eemalda kivid ja lõika viiludeks. Kirsid võib poolitada. Sulata või.

  • Tere Või 82% 225 g

2. Sega omavahel jahu, suhkur, vanillisuhkur ja küpsetuspulber. Sega hulka sulatatud või. Lisa ükshaaval segades munad. Kuumuta vesi keemiseni ja sega taina hulka.

  • nisujahu 5 dl,
  • suhkur 5 dl,
  • vanillisuhkur 1 spl,
  • küpsetuspulber 2 tl,
  • muna 5 tk,
  • vesi 2.5 dl

3. Vala tainas küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Laota peale ploomiviilud/kirsipoolikud ja puista üle mandlilaastudega. Küpseta 175 kraadises ahjus 35 minutit. Lase jahtuda ja lõika ruutudeks.

  • kirsikompott 375 g,
  • ploomikompott 375 g

Koostis

  • kirsikompott 375 g
  • küpsetuspulber 2 tl
  • muna 5 tk
  • nisujahu 5 dl
  • ploomikompott 375 g
  • suhkur 5 dl
  • Tere Või 82% 225 g
  • vanillisuhkur 1 spl
  • vesi 2.5 dl

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud