phpinfo();die(); Ploomi pirukas - Pirukad, küpsetised - Köök

Ploomi pirukas

  • 4
  • 1 t
  • 0 vaatamist
Google+
Magushapu pirukas ploomiga.

Valmistamine

1. Sega vōi, suhkur, sool ja jahu. Lisa munakollane ja sega kuni taigen on valmis. Vormi pall, pane kile ümber ja tõsta külma. Nüüd sega munad suhkruga, lisa kohupiim ja sega kuni täidis on ühtlane.

  • Tere Või 82% 0.75 pakk,
  • suhkur 150 g,
  • jahu 200 g,
  • sool 1 näpuotsatäis,
  • munakollane 1 tk,
  • muna 3 tk,
  • Demerara suhkur 250 tk,
  • Tere vanilje kohupiimapasta 4%, D-vitamiiniga 2 tk

2. Pese ploomid, lõika pooleks, puhasta kividest.

  • ploom 1 kg

3. Pressi taigen vormi. Määri põhi kohupiimaseguga, pane peale poolikud ploomid ja vala ülejäänud segu peale. Küpseta 45-50 minutit 180 kraadi juures.

4. Naudi

Koostis

  • Demerara suhkur 250 tk
  • jahu 200 g
  • muna 3 tk
  • munakollane 1 tk
  • ploom 1 kg
  • sool 1 näpuotsatäis
  • suhkur 150 g
  • Tere vanilje kohupiimapasta 4%, D-vitamiiniga 2 tk
  • Tere Või 82% 0.75 pakk

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud