phpinfo();die(); Ploomikeerud - Pirukad, küpsetised - Köök

Ploomikeerud

  • 16
  • 45 min
  • 0 vaatamist
Google+
Kergelt brändise maitsega ploomikeerud. 

Valmistamine

1. Pane ploomid ööseks brändisse likku.

  • kuivatatud ploomid 150 g,
  • brändi 75 g

2. Sega kokku toasoe või ja toorjuust.

  • Tere Või 82% 150 g,
  • Tere LaFresca toorjuust toiduvalmistamiseks 17,0% 150 g

3. Lisa omavahel segatud kuivained. Sõtku kokku tainas ja mässi kilesse ja pane külma. Lase seista paar tundi, tõsta välja, rulli riisijahusel pinnal umbes 30 cm läbimõõduga ketas.

  • Demerara suhkur 1 spl,
  • tärklis 120 g,
  • riisijahu 80 g,
  • küpsetuspulber 1 tl

4. Ploomid kurna, lisa suhkur ja töötle sauseguriga või köögikombainiga püreeks.

  • suhkur 4 spl

5. Määri ploomipüree tainale, välisest servast jäta paar cm varu. Lõika noaga 16 sektoriks ja rulli tainariba kokku, alustades laiemast otsast. Määri munaga ja puista soovi korral peale pärlsuhkrut. Küpseta 180 kraadi juures umbes 25 minutit. Enne serveerimist lase restil jahtuda.

  • pärlsuhkur

Koostis

  • brändi 75 g
  • Demerara suhkur 1 spl
  • kuivatatud ploomid 150 g
  • küpsetuspulber 1 tl
  • pärlsuhkur
  • riisijahu 80 g
  • suhkur 4 spl
  • tärklis 120 g
  • Tere LaFresca toorjuust toiduvalmistamiseks 17,0% 150 g
  • Tere Või 82% 150 g

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud