phpinfo();die(); Ploomipirukas toorjuustuga - Pirukad, küpsetised - Köök

Ploomipirukas toorjuustuga

  • 12
  • 1 t 10 min
  • 0 vaatamist
Google+
Krõbeda põhjaga ploomikook on suurepärane magustoit ka peolauale. Ploomi mahlasus ja toorjuustu kreemisus viib keele alla.

Valmistamine

1. Valmista põhi. Sega kausis omavahel jahu, 2 spl suhkrut ja sool. Seejärel lisa sisse kuubikuteks lõigatud või ning sõtku jahu võiga kergelt läbi. Nüüd hakka lisama sõtkumise ajal külma vett niikaua, kuni tekib ühtlane taignapall. Suru taigen 26 cm diameetriga küpsetuspaberiga vooderdatud lahtikäivasse küpsetusvormi põhja ja 1,5 cm ulatuses külgedele. Tõsta külmkappi 30neks minutiks tahenema. Pärast tahenemist külmkapis küpseta 200C kraadi juures 20 minutit ning lase pärast küpsemist jahtuda mõnda aega.

  • jahu 375 ml,
  • suhkur 5 spl,
  • sool 0.5 tk,
  • Tere Või 82% 4 spl

2. Valmista täidis. Sega omavahel toasoe toorjuust, mesi ja ½ mandlilaastudest. Pese ploomid ja lõika ploom väikesteks sektoriteks ehk üks ploom kaheksaks. Sega ploomisektorid 1 spl suhkru ja rummiga ning lase seista vähemalt 10 minutit.

  • Tere LaFresca toorjuust toiduvalmistamiseks 17,0% 200 g,
  • mesi 3 spl,
  • mandlilaastud 4 spl,
  • ploom 10 tk,
  • rumm 1 spl

3. Määri toorjuustusegu natukene jahtunud koogipõhjale. Seejärel lao peale ploomisektorid, raputa peale allesjäänud 2 spl suhkrut ja mandlilaastud. Pane pirukas ahju tagasi, küpseta 240C kraadi juures 5 minutit. Enne serveerimist lase jahtuda toatemperatuurile. Naudi.

Koostis

  • jahu 375 ml
  • mandlilaastud 4 spl
  • mesi 3 spl
  • ploom 10 tk
  • rumm 1 spl
  • sool 0.5 tk
  • suhkur 5 spl
  • Tere LaFresca toorjuust toiduvalmistamiseks 17,0% 200 g
  • Tere Või 82% 4 spl

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud