phpinfo();die(); Porgandimuffinid toorjuustuglasuuriga - Pirukad, küpsetised - Köök

Porgandimuffinid toorjuustuglasuuriga

  • 24
  • 40 min
  • 0 vaatamist
Google+
Väga maitsvad ning mahlased muffinid.

Valmistamine

1. Sega omavahel kuivained.

  • jahu 150 ml,
  • mandlijahu 100 g,
  • sool,
  • küpsetuspulber 1 tl,
  • kaneel 1.5 tl,
  • muskaatpähkel 0.5 tl,
  • fariinsuhkur 150 ml

2. Klopi munad suhkru ja õliga.

  • muna 3 tk,
  • suhkur 100 ml,
  • toiduõli 100 ml

3. Sega kõik omavahel kokku, lisa tükeldatud kreekapähklid, rosinad, riivitud porgand ja ananassikonserv.

  • kreeka pähklid 60 g,
  • rosinad 60 g,
  • porgand (riivitud) 240 g,
  • ananassikonserv 220 g

4. Jaga segu muffinivormidesse ja küpseta 180 kraadi juures 25 minutit.

5. Valmista glasuur. Sega omavahel toorjuust ja tuhksuhkur, lisa sidrunimahl. Kanna glasuur jahtunud muhvinitele. Kaunista kreekapähkliga.

  • Tere LaFresca toorjuust toiduvalmistamiseks 17,0% 200 g,
  • tuhksuhkur 125 g

Koostis

  • ananassikonserv 220 g
  • fariinsuhkur 150 ml
  • jahu 150 ml
  • kaneel 1.5 tl
  • kreeka pähklid 60 g
  • küpsetuspulber 1 tl
  • mandlijahu 100 g
  • muna 3 tk
  • muskaatpähkel 0.5 tl
  • porgand (riivitud) 240 g
  • rosinad 60 g
  • sool
  • suhkur 100 ml
  • Tere LaFresca toorjuust toiduvalmistamiseks 17,0% 200 g
  • toiduõli 100 ml
  • tuhksuhkur 125 g

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud