phpinfo();die(); Porgandikeeks maisijahust - Pirukad, küpsetised - Köök

Porgandikeeks maisijahust

  • 6
  • 1 t 15 min
  • 0 vaatamist
Google+
Kõige parem retsept porganditest!

Valmistamine

1. Riivi porgand ja õun.

  • hapukam õun 1 tk,
  • porgand 250 g

2. Lisa munad, tärklis, kaneel, küpsetuspulber, mandlijahu, suhkur, maisijahu ja mesi. Sega hästi. Lisa sulatud või ja sega uuesti. Viimasena lisa mandlilaastud.

  • muna 4 tk,
  • maisitärklis 50 g,
  • kaneel 1 tl,
  • küpsetuspulber 2 tl,
  • mandlijahu 100 g,
  • Demerara suhkur 150 g,
  • maisijahu 100 g,
  • mesi 100 g,
  • Tere Või 82% 1 pakk,
  • mandlilaastud 100 g

3. Vala segu küpsetusvormi, mis on eelnevalt kaetud küpsetuspaberiga. Küpseta eelsoojendatud kuni 180 kraadini ahjus 40-45 minutit.

4. Naudi.

Koostis

  • Demerara suhkur 150 g
  • hapukam õun 1 tk
  • kaneel 1 tl
  • küpsetuspulber 2 tl
  • maisijahu 100 g
  • maisitärklis 50 g
  • mandlijahu 100 g
  • mandlilaastud 100 g
  • mesi 100 g
  • muna 4 tk
  • porgand 250 g
  • Tere Või 82% 1 pakk

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud