phpinfo();die(); Rabarberi krõbedikumuffinid - Pirukad, küpsetised - Köök

Rabarberi krõbedikumuffinid

  • 12
  • 40 min
  • 0 vaatamist
Google+
Krõbeda kattega muffinid maitsevad oivaliselt. 

Valmistamine

1. Kuumuta ahi 190 kraadini. Krõbediku valmistamiseks sega omavahel jahu, suhkur ja maitseained . Lisa juurde või, näpi purutaoliseks massiks.

  • jahu 60 g,
  • Tere Või 82% 45 g,
  • suhkur 1 spl,
  • pruun suhkur 40 g,
  • kaneel,
  • muskaatpähkel ,
  • sool

2. Haki rabarber.

  • rabarber 100 g

3. Valmista muffini taigen. Klopi munad suhkruga, lisa sulatatud või ja hapukoor. Sega juurde jahu, küpsetuspulber, sooda ja sool. Lisa rabarberid.

  • jahu 180 g,
  • söögisooda,
  • Tere Või 82% 70 g,
  • Tere hapukoor 20% 180 ml,
  • suhkur 3 spl,
  • pruun suhkur 50 g,
  • sool,
  • küpsetuspulber 1.5 tl,
  • muna 2 tk

4. Tõsta taigen muffinivormidesse. Puista peale krõbedik. Küpseta 15-20 minutit.

Koostis

  • jahu 240 g
  • kaneel
  • küpsetuspulber 1.5 tl
  • muna 2 tk
  • muskaatpähkel
  • pruun suhkur 90 g
  • rabarber 100 g
  • söögisooda
  • sool
  • suhkur 4 spl
  • Tere hapukoor 20% 180 ml
  • Tere Või 82% 115 g

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud